top of page

VIIMEISIMMÄT UUTISET

FRIM-FRAM

Inhimillisiä tarinoita jokapäiväisestä elämästä, konflikteista, rakkaudesta, hauskanpidosta... Inspiroivan ja groovaavan musiikin keinoin!
Uusi albumi "Wake Up!" julkaistu 9.2!

Tilaa omasi suoraan meiltä! laita viesti osoitteeseen frimfram.fin@gmail.com

15 € + postimaksu!

Cd nyt levykaupoissa!
Levykauppa X

https://www.levykauppax.fi/artist/frim_fram_quartet/wake_up/?fbclid=IwAR2ZURsS51Wq1byEOr82Uasz6Rchnkzai8fQSy4WIZAT2jZN_Av4dwcWgYY#626075

 
Saatavana myös näistä liikkeistä:
Fennica Records
Levyikkuna, Kerava
Olemme julkaisseet albumilta
myös kolme singleä ja videoita, 
katsasta VIDEOT-sivustolta
"Wake Up!", "Under My Spell", ja I'd
!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Esiinnymme sekä duona että kvartettina!

Frim-Fram Duo

Frim-Fram soittaa monipuolista ja svengaavaa bluesia mukaansatempaavalla otteella. Kokoaan isomman kuuloisen duon ohjelmistosta löytyy sekä tyylikkäitä originaaleja että rullaavia cover-klassikoita. 

Kaksi laulajaa, saksofoni, kitara, stompbox ja huuliharppu takaavat poikkeuksellisen tanakan meiningin, joka saa yleisön nauttimaan  ja tanssimaan! 

Frim-Fram on kiertänyt keikkaillen klubeja ja festareita neljä viime vuotta. Omasta musiikista koostuva levy "Let's Talk"  julkaistiin 2015 Frim-Fram Quartetin kanssa. 

RetroU Art julkaisi yhtyeen uuden levyn "Wake Up!" 9.2. 2019, ja ensimmäinen single nimikkoraita "Wake Up!" julkaistiin 29.11. 2018 videon kera, toinen "Under My Spell" 14.12.. 2018

kolmas julkaisu "Undecided"  (18.5. 2019) ja siihen liittyvä lyriikkavideo.

Uusin julkaisu on suoratoistossa julkaistu kappale ja lyriikkavideo

"I'd Rather Be A Drunk" , 26.6. 2019. 

Juki Välipakka: laulu / kitara / huuliharppu / stompbox

Sirpa Suomalainen: saksofoni / laulu

Wake Up! -single Spotify: 

https://open.spotify.com/track/0dk6yPqlVt4rvYUrJkCOAM?si=M18nTKh7Rju_QBsFW_jS6Q

 

Wake Up! -video:

 https://youtu.be/40EwWlwEFJk

 

Under My Spell-video:   

 

https://youtu.be/ntn6-iT7XJg

Undecided-video:

https://youtu.be/DMBbKMrIWgE

I'd  Rather Be A Drunk-video:

https://youtu.be/x4yi83hz7dQ

 

www.frimframmusic.com 

frimfram.fin@gmail.com 

+358 44 5678328  

 

Cd Let's Talk (2019) 

https://open.spotify.com/album/5oIV6j2VRFliPLACQpmHkG


 

Frim-Fram Quartet 

    Frim-Fram Quartet tarjoaa värikkään kattauksen musiikkia, jossa pääosassa on blues eri muodoissa. Yhtyeen mukaansatempaava esiintyminen loihtii hymyn kasvoille ja saa tanssijalan vipattamaan!

     Yhtyeen täyteläinen soundi on pari numeroa isompi kuin mitä voisi kuvitella. Suomen parhaaksi jazzlaulajaksikin tituleerattu Juki  soittaa myös kitaraa ja rouheaa bluesharppua. Pehmeän savuisesta äreän juurikkaaseen soundiin omaava tenorisaksofonisti Sirpa on myös yhtyeen toinen laulusolisti ja taustalaulaja. 

   Omaleimaisuutta ja kokoa soundille antaa Harri Taittonen Hammond-urkuineen , joka hoitaa myös hoitaa bassopuolta ja taustalaulua. Rumpali Mikael Seire, taitaa afroamerikkalaisen rytmimusiikin koko skaalan, antaen soinnille viimeisen silauksen.

   Frim-Fram on kiertänyt keikkaillen klubeja ja festareita neljä viime vuotta. 2015 julkaistu levy "Let's Talk" on saanut hyviä arvioita alan lehdissä, mm. Blues News.

RetroU Art julkaisi yhtyeen uuden levyn "Wake Up!" 9.2. 2019, ja ensimmäinen single nimikkoraita "Wake Up!" julkaistiin 29.11. 2018 videon kera, toinen "Under My Spell" 14.12.. 2018

kolmas julkaisu "Undecided"  (18.5. 2019) ja siihen liittyvä lyriikkavideo.

Uusin julkaisu on suoratoistossa julkaistu kappale ja lyriikkavideo

"I'd Rather Be A Drunk" , 26.6. 2019. 

Frim-Fram_WakeUp_front (A3).jpg
bluesfinland.jpeg
Biisejä radiossa! "All Is Over  soi Kantritohtorin ohjelmassa,

Ohjelmalinkki:

https://areena.yle.fi/1-4660032

ja "The Beast In Me"-biisi soi Bluesministerin ohjelmassa!

Ohjelmalinkki:

 https://areena.yle.fi/1-50075140?autoplay=true

Levyämme on soitettu myös Australiassa, Cross Roads-showssa,

juontajana Ilkka Tarjavaara!

Voice Of the Illawarra,

Vox FM 106.9

http://www.voxfm.org.au/programs/view/39

Frim-Fram: in haastattelu Blues Finlandin nettilehdessä!

Lue koko juttu täältä:

http://www.blues-finland.com/articles/frim_fram_quartet_juki_valipakka_sirpa_suomalainen_haastattelu_wake_up.html

BÄNDI

Juki Välipakka

Laulu, kitara, huuliharppu

Juki Välipakka on valittu Jazzrytmit-lehden kriitikkoäänestyksessä yhdeksän kertaa Suomen parhaaksi miesjazzlaulajaksi, ja hän on saanut lehdistöltä erinomaista kritiikkiä esiintymisistään mm. Ad Lib Quintetin, Heikki Sarmannon ja The Great Helsinki Swing Big Bandin kanssa.

Hän on esiintynyt myös musikaaleissa Helsingin Kaupunginteatterin, Järvenpään Teatterin ja Åbo Svenska Teaterin produktioissa.

Juki on valmistunut Stadia AMK:sta laulunopettajaksi, ja on opettanut lukuisissa oppilaitoksissa (Helsingin Pop Jazz Konservatorio, Stadia AMK, Sibelius Akatemia).

Hän soittaa kitaraa, perkussioita ja huuliharppua, ja myös säveltää ja sanoittaa.

Sirpa Suomalainen

Saksofoni, laulu

Sirpa Suomalainen on monipuolinen muusikko, jonka instrumentteja ovat tenori-ja alttosaksofonit, huilu ja alttohuilu. Hän on freelancemuusikkona soittanut lukuisien eri kokoonpanojen kanssa, ja työskennellyt myös Järvenpään Teatterin musikaaliproduktioissa.

Sirpa on valmistunut Stadia AMK:sta musiikkipedagogiksi ja hän on opettanut useissa eri musiikkioppilaitoksissa. Hän opettaa huilun ja saksofonin soittoa, ja myös teoriaa ja bändisoittoa.

Harri Taittonen

Hammond B 3

Harri Taittonen on virtuoosimainen kosketinsoittaja, joka on kotonaan niin studiossa kuin keikallakin missä vain tyylissä. Hän työskentelee freelance-muusikkona, ja kokoonpanoja joissa hän on soittanut ovat mm. Blue Piano Band, Erja Lyytinen Band, Q.Stone,  Dirty Dogs (UK), Ray Rich Band (UK).

Mikael Seire

Rummut

Mikael Seire on erittäin monipuolinen ja käytetty freelancerumpali Helsingistä. Hän on valmistunut Pop/Jazz-konservatoriosta ja opiskellut musiikkia myös Itävallassa, Wienissä ja Grazissa.

Mikael on soittanut paljon erilaisissa housebändeissä, sekä teattereissa ja televisiossa. Hän soittaa myös lukuisilla eri musiikkityylisillä suomalaisilla äänitteillä.

Please reload

bottom of page